Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Παιχνίδι Στο Αεροπλάνο Τσιρότα Ο Παπαγάλος


Μια ξανθιά κι ένας νεαρός επιχειρηματίας (γόνος πλουσίας οικογενείας με καλές σπουδές κλπ) κάθονται δίπλα δίπλα στο αεροπλάνο. Ο νεαρός βαριέται αφόρητα και προτείνει στην ξανθιά να παίξουν ένα παιχνιδάκι. Εκείνη είναι κουρασμένη και λέει όχι, αυτός όμως λέει ότι το παιχνίδι είναι εύκολο: Θα κάνουν ο ένας στον άλλον ερωτήσεις και όποιος δεν ξέρει την απάντηση θα δίνει στον άλλο ένα δεκαχίλιαρο. Η ξανθούλα όμως θέλει να κοιμηθεί και αρνείται. Εκείνος όμως προκειμένου να σκοτώσει την ώρα του και σίγουρος για τον εαυτό του της προτείνει το ακόλουθο: "Αν δεν ξέρεις εσύ την απάντηση θα δίνεις 5.000 ενώ αν δεν την ξέρω εγώ 500.000" Η ξανθούλα προκειμένου να τον ξεφορτωθεί δέχεται. 
Πρώτη ερώτηση από το νεαρό: "Ποια είναι η απόσταση μεταξύ γης και σελήνης;" Το κορίτσι βγάζει 5.000 και του τα δίνει. 
"Η σειρά σου" της λέει ο έξυπνος. "Τι είναι αυτό που ανεβαίνει ένα λόφο με τρία πόδια και τον κατεβαίνει με τέσσερα;" λέει το κορίτσι. 
Ο νεαρός τα χάνει. Βγάζει το laptop, συνδέεται στο διαδίκτυο ψάχνει αλλά τίποτα, στέλνει e-mail σε φίλους και γνωστούς? τίποτα, παίρνει τηλέφωνα τους φίλους, τους συνεργάτες, τη μαμά, το μπαμπά, τη γκόμενα? τίποτα. Μετά από ώρες ξυπνά τη χαζούλα που έχει αποκοιμηθεί και της δίνει τα 500.000. Η ξανθιά τα παίρνει και γυρίζει πλευρό. Ο άντρας τη σκουντάει και της ζητά να του πει την απάντηση. Και η ξανθιά βγάζει ένα πεντοχίλιαρο του το δίνει και ξανακοιμάται.




Έφυγε λοιπόν ο Σταμάτης απ τη δουλειά νωρίς και σταμάτησε στο μπαρ για μερικές μπυρίτσες. Κατά τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, που ξεκίνησε να πάει σπίτι του, μετά από ένα γενναίο καυγά με κάτι άλλους θαμώνες, ήτανε σκνίπα στο μεθύσι. Το πρωί λοιπόν, του λέει η γυναίκα του:
- Πού ήσουνα χτες το βράδυ;
- Δούλεψα μέχρι αργά και μετά πήγα για μια μπύρα, λέει αυτός.
- ΜΙΑ μπύρα; απορεί αυτή. Λιώμα ήσουνα τη νύχτα που γύρισες.
- Και τι σε έπεισε δηλαδή ότι ήμουν μεθυσμένος; ρωτάει αυτός.
- Το πρώτο αποδεικτικό στοιχείο, του απαντάει η γυναίκα του, είναι κάτι τσιρότα που βρήκα κολλημένα στον καθρέφτη του λουτρού...



Ο Παπαγάλος


Ήταν μια γριά που ήθελε να πάρει το παπαγάλο της στην εκκλησία. Έτσι την Κυριακή πήγε στην εκκλησία, αλλά ξέχασε τον παπαγάλο στο σπίτι. Βγαίνει έξω απ την εκκλησία και φωνάζει έναν τάξιτζη και του λέει:
-Θα πας στην οδό ...και θα πάρεις έναν παπαγάλο που βρίσκεται στην αυλή, του έδωσε τα κλειδιά και του είπε να μην βρίζει.
Πάει ο τάξιτζης παίρνει τον παπαγάλο και φεύγει. Στο δρόμο είχε κίνηση και λέει:
-Κάντε ρε μά***** στην πάντα να περάσω![ο παπαγάλος το ακούει και το μαθαίνει]
Πιο πέρα μια γριά έριχνε κάτω νερά, της λέει:
-Τι ρίχνεις νερά μωρή παλιόγρια![........]
Πιο κάτω βλέπει ένα γάιδαρο στη μέση του δρόμου και λέει:
-Δώστου μια κλωτσιά να δεις πως θα σηκωθεί!
Πάει και ο παπαγάλος στην εκκλησία και βλέπει πολύ κόσμο και λέει:
-Κάντε στην άκρη ρε .........................
Λιβανίζει ο παπάς τον παπαγάλο και του λέει:
-Τι ρίχνεις νερά μ......................
Στο τέλος ο παπάς από τις πολλές αισχρολογίες λιποθυμάει και ο παπαγάλος λέει:
-Δώστου μια κλωτσιά να δεις πως θα σηκωθεί!!!!!!
                                                                                          μαριαλενα

1 σχόλιο: