Υλικά για κρέπες
Υλικά
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι
- 2 αυγά
- 1 1/2 2 φλιτζάνια γάλα
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπέκιν
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί μέχρι
να γίνει χυλός και μετά τα τηγανίζουμε
σε ένα μικρό τηγανάκι.
Μπορούμε να τα συνοδέψουμε με μερέντα,
μαρμελάδα, κασέρι και σαλάμι και μερεντα
με μπισκότο.
Ελευθεριάδου Παναγιώτα
(ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ
ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΚΑΛΗ
ΟΡΕΞΗ)
Ωραίο έγινε επειδή το δοκίμασα.
ΑπάντησηΔιαγραφήGERTA
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαναγιωτα ,καλο ξεκίνημα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕ
Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠαναγιώτα
Ωραία συνταγή! Θα την κάνω.
ΑπάντησηΔιαγραφήΘεοδοσία
ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΗΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ
ΑπάντησηΔιαγραφή