Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Θυμάμαι...

School-ikia μου δείτε το βιντεάκι και τα λέμε την Δευτέρα......

16 σχόλια:

  1. Ανατριχιαστικό. Οι άνθρωποι ξεχνούν πολλοί γρήγορα...Αυτό το απαίσιο γεγονός όμως δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα. Κι όμως πολλοί Ελληνες το έχουν σβήσει από την μνήμη τους..Ενός λεπτού σιγή για Αυτούς που θυσιάστηκαν!!!

    Σταυρούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συγκινιτικη και πολυ στεναχωρη ζωη για αυτη την γατα. Ομως και πολυ περήφανη ζωη που εζησε τοσα χρονια και ειδε αυτο το γεγονος
    Κωστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πολύ λύπερο πολλοί ανθρώποι ξέχνανε γρήγορα τον πολέμο που πολέμη σαν η που οι φιτήτες παλέψαν για το πολίτεχνιο.
    Στέφανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (Με λίγα και απλά λόγια τέλειο.)Πολύ συγκινητικό αυτό το βιντεάκι Κ. Ελένη ελπίζω όποιος το δει θα συγκινηθή και θα τον αγκίξη μέσα στην καρδιά του αν δεν τον συγκινήσει τη να πω τα συμπεράσματα δικά σας.
    Παναγιώτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το βίντεο ήταν πολύ ωραίο αλλά και πολύ στενάχωρο .


    Γιώργος Παπάζογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ηταν ενα πολυ ομορφο μα και πολυ συγκινητικο βιντεο που θα προσπαθησουμε οσοι το δουμε να το θυμομαστε παντα

    χρηστος τσακιριδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το βίντεο που είδα είναι πολύ συγκινητικό και ωραίο. Αυτό το βίντεο θα θυμίζει το τάνκ, τα όπλα και τους φοιτητές που σκοτώθηκαν..... Το πολυτεχνίο θα το θυμόμαστε για παντα.......!!!!!! . Νικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραίο , πολύ συγκινητικό . Είναι πολύ κρίμα να χάνουν τόσοι άνθρωποι τους συγγενείς τους και να ζουν μέσα στην μοναξιά την υπόλοιπη ζωή τους . Στις 17 Νοεμβρίου οι φοιτητές που σκοτώθηκαν κατάφεραν να αλλάξουν λίγο τον κόσμο . Θα τους θυμόμαστε για πάντα !!!

    Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτο το βίντεο ηταν πολύ συγκινητικό γιατι αυτη η γάτα είχε χάσει τους γονείς του εξαιτίας του <> που γκρέμισε το πολυτεχνείο.

    Γιώργος.Ελτσίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το βίντεο εμένα μου άγγιξε πραγματικά την καρδιά μου και αν ήμουνα πολύ
    ευαίσθητος δεν σας λέω ψέματα θα έβαζα τα κλάματα. Γιατί αυτή η συγκεκριμένη
    γάτα έχασε την οικογένεια της από μικρή ηλικία. Όμως παρόλα αυτά δεν τα έβαλε κάτω και μέχρι τα 40 της μάζευε τρυαντάφυλλα εκεί που πέθαναν χιλιάδες Έλληνες και ακόμα όταν πέθανε πέθανε πάνω στην ελληνική σημαία. Νικήτας Παυλίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το βιντεάκι στόχο έχει να αλλάξει τις καρδίες των ανθρώπων.Να κάνει τον κόσμο καλύτερο,να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και όχι στην τεχνολογία (όπως αναφέρουν σημερα πολλοί)αλλά στην καλοσύνη και στην ανθρωπότητα την λευτεριά που πάλεψε ο λαός μας.
    Και μέσα από αυτα τα 13 λεπτά πιστεύω οτι κατάφερε αλλάξει τουλάχιστον μια καρδιά.ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ
    ΜΑΡΙΝΑ ΤΣΟΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 'Οταν το είδα το βίντεο δεν μπήκα στο νόημα αυτού του βίντεο, όταν είδα ότι η γάτα άρχισε να κλαίει χωρίς λόγο κατάλαβα ότι κάτι λυπιτερό θυμήθικε. Όταν πήγε στον τάφο και σήκωσε τη φωτογραφία των γονιών της, είχε θυμηθεί ότι ο μπαμπάς της είχε θυσιαστεί για την ζωή της , μέχρι που έπεσε μια πέτρα επάνω της , αλλά να θυμάστε ο πατέρας σκοτώθηκε πάνω στη σημαία της Ελλάδας και η μαμά της πάνω από το νεκρό πατέρα να κλαίει περνώντας της από πάνω ένα σκοτεινό τανκς γεμάτο αίματα.Να θυμηθείτε όταν ο πατέρασ της πέθανε επάνω στην σημαία όπως και η γάτα όπου σκαρφάλωνε μέχρι που έβγαλε τη σημαία από μια γωνιά και από τα γεράματά της τα χαιρέτησε πάνω απο τα ματωμένα σημεία χωρίς φόβο.Όταν άκουγα οι συμμαθητές μας να λένε ότι ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Δεν το πίστεψα να πω την αλήθεια αλλά όταν το είδα δεν έπαψα να κλέβω.
    Θένια

    θενια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ
    ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραίο!!!!!!!!!!!Όταν το είδα συγκινίθηκα πάρα πολλύ. Και εμείς πρέπει όπος και η γυναίκα να θυμόμαστε αυτούς που στάθηκαν στην πόρτα του πολυτεχνείου Βαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. kyria egw exw mono ena pragma na pw krima krima giati oi ellhnes enw mporoyn
    na einai symfiliwmenoi katanthsame etsi krima den einai nikitas

    ΑπάντησηΔιαγραφή